Zoeken

Haalt Maria De Graef Lebbeke uit de miserie

Toneelkring WIJ brengt binnenkort ‘Het Bezoek’. Het stuk van auteur Friedrich Dürrenmatt werd bewerkt door Claire Moortgat.

“In 2020 komt de steenrijke Maria De Graef op bezoek. Ze verliet Lebbeke als jong meisje in erbarmelijke omstandigheden. Straatarm en uitgespuwd, veroordeeld tot de prostitutie. Nu komt ze schatrijk terug en iedere Lebbekenaar hoopt dat zij de gemeente uit de miserie zal halen. Ze is daartoe bereid, maar ze stelt één onthutsende voorwaarde…”

Acteurs zijn Carlo Bocchi, Greet Aelbrecht, Seppe De Batselier, Kevin Van Damme, Anse Annot, Mats De Waegeneer, Ulrike De Visscher, Dirk De Cock, Kim Matthys, Helena Janssen, Dirk Lissens, Thierry Mannaert, Siebe Boone en Patrick Mertens.

‘Het Bezoek’ speelt vanaf zaterdag 30 april tot en met zaterdag 14 mei 2022. De voorstellingen starten telkens om 20.15 uur in Teater De Minne in de Lange Minnestraat 18 in Lebbeke.

Reserveren kan via www.toneelkringwij.be of reservatie@toneelkringwij.be. Wanneer je reservatie in orde is, krijg je een bevestiging.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van