Zoek

Baasrode doet een gulle schenking

Begin april overhandigde de stuurgroep Baasrode1200 een cheque aan vzw Vergeet De Kinderen Niet. “In het kader van de 1.200ste verjaardag van ons dorp worden een jaar lang tal van activiteiten georganiseerd. Een deel van de inkomsten van die activiteiten vloeit terug naar mensen uit Baasrode en omgeving die het minder goed hebben”, klink het. “Zowel Baasrode1200 als de Baasroodse Feestraad schonken elk 500 euro. Dat geld zal gebruikt worden om het komende zomerkamp in Dendermonde te financieren. Met het overige deel van het geld zullen we boekentassen kopen zodat in september alle kinderen goed uitgerust naar school kunnen”, zegt Yasmina El Boubkari van vzw Vergeet De Kinderen Niet.

Vlnr: De Baasroodse belleman Jordy Van Praet, Robert Van Gucht (voorzitter van de Baasroodse Feestraad), Yasmina El Boubkari en François De Bleser (voorzitter Baasrode1200).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van