Leeuwerckenaers na 2 jaar terug op de planken

De Koninklijke Rederijkerskamer De Leeuwerckenaers staat na 2 jaar terug op de planken. “We zijn volop bezig om onze volgende productie ‘Driemaal Fo’ tot een goed einde te brengen. Onze acteurs, regisseurs, souffleurs, techniekploeg enzovoort staan helemaal klaar om in juni te knallen. We vertolken 3 monologen van Dario Fo, namelijk ‘Een vrouw alleen’, ‘Het ontwaken’ en ‘Poezemuis'”, aldus Ine De Vis, griffier bij De Leeuwerckenaers.

Het gezelschap bracht onder meer al ‘Alles voor de familie’ (2015) en ‘Vaders’(2014).

Iedereen is voor ‘Driemaal Fo’ welkom op 3, 4, 10 en 11 juni om 20 uur. Meer info: www.leeuwerckenaers.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond