Dendermondse artiesten op a-meezingavond

Op vrijdag 27 mei – op de vooravond van de Ros Beiaardommegang – vindt een a-meezingavond plaats in de Vicaris Village op de Groene Dender.

“Naar aanloop van de ommegang zijn er verschillende muzikale avonden voorzien. Naast de beter gekende groepen zoals CPEx, Bart Peeters, Mama’s Jasje, Janez Detd. en De Romeo’s maken we vrijdag plaats voor echt Dendermonds talent”, meldt Pascal Putteman.

“Een zevenkoppige live band zal er 36, door iedereen gekende, liedjes spelen. De teksten van deze liedjes zullen geprojecteerd worden zodat het publiek zelf het beste zangtalent kan bovenhalen.”

13 Dendermondse gasten

Pascal Putteman: “Die avond hebben we ook 13 gastoptredens voorzien. Deze gastzangers zijn stuk voor stuk mensen uit Dendermonde die al dan niet professioneel met muziek bezig zijn. Voor onze burgemeester maken we op die regel graag een uitzondering. Onder andere François Van Dijk, PassePartoe, Stephen Mc-Queen, Hi-Dee, Het Dendermonds Bierkwartet, de Heemskinderen van dit jaar en de voorbije 2 edities zullen de revue passeren. Dit om vrijdag spontaan, gezellig, maar vooral Denderrmonds in te kleuren!”

“Ik ben zeer fier en dankbaar dat we deze avond kunnen organiseren! En ik hoop dat het plein vol zal staan met Dendermondenaren die al eens graag luidkeels meezingen met de betere hits van Willy Sommers, The Scene, Bart Kaell, The Proclaimers, André Hazes en zoveel meer.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement