Zoek

De Leeuwerckenaers brengt tragikomedie ‘Vaders’

20140215_leeuwerckenaers Sint-Gillis – De tragikomedie ‘Vaders’ van auteur Haye van der Heyden wordt eind maart door het toneelgezelschap De Leeuwerckernaers opgevoerd in de HeHaschool in Sint-Gillis. Ronald De Blende tekent voor de regie. Op het podium komen Evy Pieters, Katrien Van Houwe, Renaat Philips en Wim Baude.

Het stuk handelt over Daniël die gelukkig is getrouwd met Lara. Op een avond ontmoet hij in het park Anoek, een lekker jong ding, en hij wordt meteen verliefd. En alsof dat nog niet genoeg is, komt de volgende dag Daniëls vader op de proppen en wordt Daniëls leven danig overhoop gegooid.

Jeroen Haye Michael van der Heijden (1957) is een veelschrijver met een imponerende hoeveelheid titels op zijn naam. Veel televisieseries, zoals onder meer Diamant, De Vlaamsche Pot, Kees & Co, Kinderen geen bezwaar en de Baantjer reeks, waarvan hij de eerste delen onder het pseudoniem Pieke Daalders schreef.

‘Vaders’ wordt opgevoerd op 28 en 29 maart en 4 en 5 april in de HeHaschool, Otterstraat 179 in Sint-Gillis. De voorstellingen starten om 20 uur. De toegang bedraagt 10 euro, 5 euro (studenten) en is gratis voor kinderen tot 12 jaar.

Reserveren kan via 0478 22 49 88 of Marc.Van.Cauwenberg1@pandora.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie