Zoek

Hobbyfotografen tonen werk op Regionaal Fotosalon

Voor de 47ste keer al organiseert de ondertussen vijftig jaar oude Fotografische Kring van Dendermonde zijn Regionaal Fotosalon. In Zaal ‘t Sestich van de bibliotheek in de Kerkstraat tonen actieve leden en hobbyfotografen van andere clubs uit de regio hun werk. De foto’s passen dit jaar binnen één van de drie opgelegde thema’s: uiteraard de ‘Ros Beiaardommegang 2022’ en verder ‘Minimalisme’ en ‘Straatfotografie’. Het Regionaal Fotosalon groeide trouwens uit tot een vaste waarde tijdens het jaarmarktweekend. Het fotosalon is open van zaterdag 15 tot dinsdag 18 oktober en van zaterdag 22 tot dinsdag 25 oktober. De toegang is gratis. Een vrije gift voor de werking van de Fotografische Kring is welkom. Meer info: fotografischekringdendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van