Zoeken

Politiekorps organiseert jobdag

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Wie als inspecteur of agent aan de slag wil bij de politiezone Buggenhout-Lebbeke, kan op zaterdag 29 april van 9 tot 12 uur terecht op de Jobinfodag van het korps. Deze vindt plaats in het hoofdcommissariaat, Leo Duboisstraat 44 in Lebbeke. Na koffie en ontbijtkoekjes krijgen aanwezigen meer uitleg over de verschillende politiediensten, de troeven en carrièremogelijkheden binnen de politie. Men verneemt ook meer over de selectieproeven en de politieopleiding. “Je volgt een rondleiding in het commissariaat van Lebbeke waarbij we ook een bezoekje brengen aan de cellen en de schietstand. Je hebt de mogelijkheid om al je vragen te stellen of een babbeltje te slaan met de korpschef en andere collega’s. We laten je graag zien wat onze politiezone zo bijzonder maakt”, klinkt het. Inschrijven is nodig en doe je voor 26 april via www.politie.be/5437.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van