Search

Voortaan Verko-compost op recyclageparken

Voortaan kan men op de recyclageparken van Verko terecht voor zakken compost. Met deze nieuwe dienstverlening wil Verko makkelijker de inwoners bereiken die kleine hoeveelheden voor hun tuin nodig hebben. Iedereen kan op het recyclagepark van zijn gemeente terecht voor compost in 40l-zakken. Een zak kost 4 euro. “Onze inwoners waren al langer vragende partij voor compost in zakken. We hebben die mogelijkheid bestudeerd en kunnen nu beantwoorden aan de vraag”, reageert Verko-voorzitter Dirk Abbeloos optimistisch op de nieuwe dienstverlening. Iedereen die compost voor de tuin wil, hoeft nu niet meer met de aanhangwagen naar Appels maar kan het kwaliteitsproduct per zak op elk containerpark verkrijgen. Wie minstens drie zakken koopt, krijgt zolang de voorraad strekt een paar tuinhandschoenen om aan het werk te gaan.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van