Zoek

Nieuwe planten ruil- en weggeefmarkt

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Op 6 mei organiseren FERM en Tuinhier Grembergen opnieuw een planten ruil-en weggeefmarkt op het kerkplein in Grembergen. Kamerplanten, groente- en fruitplanten, stekjes, kruiden, bloemen, zaden en tuinmateriaal kunnen er geruild of weggegeven worden. “Moestuinieren is niet alleen leuk, het past perfect in het klimaatadaptatieplan! Daarom willen wij de korte keten promoten. De resterende plantjes worden geschonken aan een plantenruilkastje in de buurt, dus niets gaat verloren”, aldus Bianca Smet van Tuinhier. “Iedereen is welkom van 14 tot 17 uur. Je kan genieten van een drankje, een leuke babbel en tuintips delen.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van