Zoek

Bivak Bayard kent een vervolg deze zomer

Na een geslaagde eerste editie keert Bivak Bayard terug! Het magische verhaal van de vier Heemskinderen kent dus een spannend vervolg. “Bivak Bayard is de ideale zomeractiviteit voor gezinnen, familie en vrienden in onze stad. Tijdens Bivak Bayard willen we jonge kinderen via een hedendaags, creatief doe-kamp laten kennismaken met het eeuwenoude verhaal van het onsterfelijke paard. Speciaal hiervoor heeft Yves Heymans opnieuw een gloednieuw, hedendaags verhaal bedacht”, licht Liesbeth Waterschoot toe.

“We brengen niet de bekende legende, maar hebben ons eigen ding gedaan met het verhaal van het Ros Beiaard en werken opnieuw met een bende enthousiaste acteurs en animatoren”, zegt Yves Heymans. “Alles draait weer rond de vier afstammelingen van de Heemskinderen: Ritsa, Writso, Adela en Rino. Dit keer moeten ze het opnemen tegen een schurk die de hele wereld onder controle wilt krijgen. Een schurk die al eeuwenlang in ruzie ligt met de Heemskinderen… Kunnen de kinderen van Bivak Bayard zijn vreselijke plannen stoppen?”

Toon De Boeck: “Bij Bivak Bayard overnacht je als gezin een nacht in een comfortabele tent op het scoutsplein van Dendermonde. Een ideaal en ruim terrein met bos, open vlaktes en diverse speelhoeken. Ook bij regenweer kunnen de activiteiten doorgaan.” “Dit jaar werken we nauw samen met Venga en kan je ook kiezen voor avontuur op het water. Je vertrekt vanaf ons terrein met de SUP of kajak voor een namiddag waterpret in het hart van de stad!”, vult Tim De Vogel aan.

Bivak Bayard vindt plaats in augustus 2023 op het scoutsterrein.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van