Search

A Pink Floyd Experience in Lebbeke

Het debuutalbum van Pink Floyd verscheen 56 (!) jaar geleden en nog altijd spreekt de band tot de verbeelding. Pink Floyd wordt beschouwd als de pionier van de progressieve rock en symfonische muziek. De band is bekend om zijn filosofische songteksten, klassieke rockcomposities, experimenten met geluid, grafisch en artistiek vernieuwende hoesontwerpen. Over de hele wereld eren meerdere fantastische tributebands de muziek van Pink Floyd. Ook de achtkoppige Belgische band ‘A Pink Floyd Experience’. Vrijdag 23 februari 2024 speelt de band in cultureel centrum De Biekorf. De combinatie van muziek, een prachtige lichtshow en videoprojecties maken het concert een genot om naar te luisteren en te kijken. De setlist bestaat uit de grootste hits van Pink Floyd met onder meer ‘Another Brick in The Wall’, ‘Money’, ‘Wish You Were Here’, ‘Breathe/Time’, ‘Shine On You Crazy Diamond’, ‘Pigs’ & vele andere Pink Floyd klassiekers. Meer informatie: ccdebiekorf.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van