Zoek

Davidsfonds start nieuw werkjaar

Davidsfonds Dendermonde presenteerde onlangs een goedgevulde kalender voor het najaar. “Onze eerste activiteit is een lezing over ‘Het brein’ door Dr. Herman De Smet, waarin ook een link gelegd wordt naar artificiële intelligentie. Dit wordt ongetwijfeld een boeiende uitdaging voor publiek en spreker. Het Davidsfonds Dendermonde ondersteunt ook enkele initiatieven rond de 225ste verjaardag van de Boerenkrijg. Daarnaast is er uiteraard onze traditionele tweedehandsboekenbeurs”, geeft voorzitter Jo Goubert mee. “In de eerste helft van dit jaar hebben we kunnen genieten van een prachtige huldetentoonstelling, met veel nieuw werk van Harold Van de Perre ter gelegenheid van zijn 85ste verjaardag. In november voltooit Harold het geplande tweeluik met een tentoonstelling gefocust op zijn glasramen. Om deze te kaderen zal Harold ons trakteren op een lezing over de glasraamkunst in Europa, een rijke westerse traditie die Harold zelf mee vorm gaf.

‘Uw brein … mijn brein. Het brein!’ met gastspreker Dendemondenaar neuroloog Dr. Herman De Smet vindt plaats op dinsdag 3 oktober om 20 uur in Mariakring, Onze-Lieve-Vrouwkerkplein 8 in Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van