Heer Aymon en zijn vier zonen in ‘Dansende Kauwen’

De fervente lezers van de ‘Bayard’-reeks die zich in en om het vroegmiddeleeuwse Dendermonde afspeelt moesten er even op wachten, maar nu is het derde en voorlaatste boek ‘Dansende Kauwen’ beschikbaar. Auteur Tony Callaerts volgt in de reeks het wel en wee van Heer Aymon en zijn vier zonen. Na de desastreuze ontwikkelingen in ‘Schuivende Stukken’ staan Aymon en zijn zonen voor nog grotere uitdagingen. De verloren slag om Tenermunda verplicht Writsar ertoe een manier te vinden om zijn vader uit de klauwen van Thérik van Baceroth te bevrijden. De komst van enkele paladijnen lijkt zijn opdracht er niet makkelijker op te maken. Ook Adelar, Ritsar en Reyno staan voor grote uitdagingen in het middeleeuwse Europa. Samen met hun vader willen zij Tenermunda behoeden voor een grote dreiging.
‘Dansende Kauwen’ is te koop bij uitgeverij Het Punt en in de cadeauwinkel van Dirk Putteman op de Oude Vest.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement