Search

Toneelkring Wij presenteert nieuw seizoen

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Toneelkring Wij werkte afgelopen zomer aan een reeks gezellige en gezapige theateravonden. Verwacht je aan een gevarieerd programma met jong geweld op de planken, een Griekse tragedie, een tragikomedie en een relatiekomedie. ‘Kamp’ en ‘Het Belang van Ernst’ worden op 6, 7 en 8 oktober gebracht door de 13- en 14-jarigen van Toneelkring Wij. Op 25 november gaat ‘Trojaanse Vrouwen’ in première. Gevolgd door ‘Boiling Frog’ in februari en ‘Almost, Mane’ in april. Met een Wij-abonnement kan je naar onze drie producties komen kijken voor amper 24 euro. Je betaalt dus slechts 8 euro per voorstelling in plaats van 12 euro. De jeugdproductie(s) krijg je er gratis bovenop. Meer informatie: toneelkringwij.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van