Zoeken

Wandelnetwerk Scheldevallei bewegwijzerd

Toerisme Oost-Vlaanderen werkt verder aan de bewegwijzering van het nieuwe wandelnetwerk in de Scheldevallei. De bijhorende wandelnetwerkkaart volgt pas volgende maand. Wandelaars kunnen echter nu al op stap gaan langs bepaalde trajecten van het wandelnetwerk in Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke en Aalst. De deeltrajecten waar de bewegwijzering met houten palen al werd gerealiseerd vindt men op de website routen.be. De plaatsing van de palen is trouwens een van de laatste fasen in de hele ontwikkeling van het fijnmazig wandelnetwerk van meer dan 200 kilometer Hoe de aanleg op het terrein vordert, is te volgen op de routeplanner die wekelijks wordt ge├╝pdatet. De eigenlijke wandelnetwerkkaart is vanaf midden september beschikbaar.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van