Wandelnetwerk Scheldevallei bewegwijzerd

Toerisme Oost-Vlaanderen werkt verder aan de bewegwijzering van het nieuwe wandelnetwerk in de Scheldevallei. De bijhorende wandelnetwerkkaart volgt pas volgende maand. Wandelaars kunnen echter nu al op stap gaan langs bepaalde trajecten van het wandelnetwerk in Dendermonde, Buggenhout, Lebbeke en Aalst. De deeltrajecten waar de bewegwijzering met houten palen al werd gerealiseerd vindt men op de website routen.be. De plaatsing van de palen is trouwens een van de laatste fasen in de hele ontwikkeling van het fijnmazig wandelnetwerk van meer dan 200 kilometer Hoe de aanleg op het terrein vordert, is te volgen op de routeplanner die wekelijks wordt geüpdatet. De eigenlijke wandelnetwerkkaart is vanaf midden september beschikbaar.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement