Jouw advertentie op deze website? Neem contact op.

“De Dendermondenaars hebben recht op ander en beter bestuur”

Tom Van Grieken, voorzitter van Vlaams Belang, was afgelopen vrijdag in Dendermonde. Hij bezocht onze stad in het kader van zijn “Tom op toer”. “Meer dan driehonderd enthousiaste mensen ontvingen Tom van Grieken in café Steca op de Grote Markt. Niet alleen voor een energieke toespraak tekenden vele Dendermondenaars present, Tom Van Grieken trakteerde ook op de nodige frisse pintjes”, liet Vlaams Belang vandaag weten.

“Wij zullen er ook alles aan doen om op 13 oktober 2024 ook in Dendermonde de grootste te worden zodat we hier aan zet zijn”, klonk het.

“We willen de grootste worden”

Barbara Pas, fractievoorzitter in het federaal parlement en Dendermonds boegbeeld voor Vlaams Belang, had een duidelijke boodschap bij exact 1 jaar voor de lokale verkiezingen.

“Ik verklaar hier, 1 jaar voor de verkiezingen, recht tegenover het stadhuis dat Vlaams Belang klaar is om de grote uitdager te zijn van de huidige coalitie”, aldus Barbara Pas. “Vlaams Belang zal in 2024 niet alleen er alles aan doen om de grootste partij van Vlaanderen te worden maar wij zullen er ook alles aan doen om op 13 oktober 2024 ook in Dendermonde de grootste te worden zodat we hier aan zet zijn. We zijn er klaar voor. De Dendermondenaars hebben recht op ander en beter bestuur.”

Van de Wetstraat naar de Dorpsstraat

Tom Van Grieken bezocht al tientallen steden en gemeenten, maar 1 jaar voor de verkiezingen koos hij bewust voor Dendermonde. Dendermonde is niet alleen de thuisbasis van Barbara Pas maar ook een belangrijke stad in de Denderstreek. Een streek waar Vlaams Belang een stevige kiesbasis heeft. Zo bleek ook uit de hoge opkomst in café Steca.

“Ondanks de populariteit van sociale media is het enorm belangrijk dat politiekers voldoende tussen de mensen zijn”, aldus Van Grieken. “Dat is de reden waarom ik zo hou dat dit soort avonden. Samen met elkaar in direct gesprek gaan, samen elkaar aanmoedigen om te blijven strijden voor een eerst-onze-mensen-beleid en uiteraard om samen gezellig te genieten van een frisse pint. Het wordt tijd dat de gewone mensen terug gehoord worden. Het wordt tijd dat de Dorpsstraat het terug overneemt van de Wetstraat.”

Op de foto: Barbara Pas (links), Tom Van Grieken en Isabel Van Acoleyen, de kersverse nieuwe voorzitter van Vlaams Belang Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van