Zoek

Eerst Urban Nightrun & Walk in Lebbeke

Editie brengt nieuws uit Dendermonde

Wie bekende en minder bekende plaatsen in Lebbeke sportief wil verkennen, kan op 10 november deelnemen aan de eerste ‘Nightrun & Walk’ in de gemeente. Het gaat om een sportieve belevingsloop van een zevental kilometer die al lopend of wandelend kan afgelegd worden. “Het doel is om te genieten van de tocht en om Lebbeke in al zijn charme te (her)ontdekken. Om samen met familie en vrienden de combinatie tussen sporten en entertainment te maken”, klinkt het.

Het parcours voor deze eerste ‘Nightrun & Walk’ werd door de gemeentelijke sportdienst in overleg met de lokale atletiek- en wandelclub uitgewerkt. Het loopt langs en door cultureel centrum De Biekorf, de gemeentelijke academie van Woord, Muziek, Dans en Beeld, de BIB, het gemeentehuis, het Kasteel van Lebbeke, de brandweer, de politie, verschillende Lebbeekse scholen en nog vele andere leuke plekjes.

Het startuur is voorzien om 20 uur en onderweg valt heel wat te beleven. Zo zijn speciale muziek-en lichteffecten, een dansspektakel en ander moois voorzien. Inschrijven kan via de webwinkel op lebbeke.be. Deelnemen kost 10 euro in voorinschrijving en kan tot 15 oktober. Vanaf 16 oktober betaal je 12 euro per deelnemer. Op het einde is voor iedereen nog in een goodiebag voorzien.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van