Zoek

Chiro Kreale organiseert mosselsouper en fuif

Het eerste van drie feestweekends van Chiro Kreale vond eind september plaats. “Traditioneel begonnen we met de toneelvoorstelling. Elk jaar brengt de leiding een heuse musical. Dit jaar werd gekozen voor ‘Frozen’”, zegt Fran Callaerts van Chiro Kreale. “In het weekend van 4 en 5 november is het dan de beurt aan de jaarlijkse en erg populaire mosselsouper. Dit jaar spreiden we deze over twee dagen om het allemaal wat vlotter te laten verlopen. Op 11 november komt niet alleen Sint-Maarten naar Sint-Gillis, maar vindt ook onze legendarische fuif plaats.”

Het Mosselsouper vindt plaats in de lokalen van Jeugd Zonder Dak, Torrestraat in Sint-Gillis. Meer informatie: chirokreale.wixsite.com.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van