Zoeken

De Leeuwerckenaers brengen Shakespeare

De Leeuwerckenaers spelen begin december Shakespeare. Wie Shakespeare zegt, denkt meteen aan de koningsdrama’s. Het bloed druipt van de scène en het venijn loopt letterlijk en figuurlijk door de aderen van de personages. We vergeten wel eens dat de man ook bijna 20 komedies schreef.

Met ‘Much Ado About Nothing’ brengen de Leeuwerckenaers een van die komedies tot leven. Het stuk gaat over… niets (goed gekozen titel, meneer Shakespeare). Toch draait de kleine cupido zich om in zijn graf als hij ziet hoe de heren en dames in deze voorstelling het ene koppel na het andere proberen te maken of te kraken.

De voorstellingen vinden plaats op 1, 2, 8 en 9 december om 20 uur in de HEHASchool in Sint-Gillis

Meer informatie en tickets: www.leeuwerckenaers.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van