Zoek

Extra plaatsen voor hooggevoelige en -begaafde leerlingen

Mannaz Academy biedt ondersteuning en begeleiding van hooggevoelige en hoogbegaafde kinderen en jongeren. De organisatie bestaat al 14 jaar en heeft haar thuisbasis in Dendermonde. Een deel van haar werking verhuist naar het Alexiusbegijnhof in Dendermonde.

De flexibele benadering en individuele begeleiding van Mannaz hebben geleid tot opmerkelijke resultaten, en ze blijven zich inzetten om jongeren te helpen zich beter in hun vel te voelen en vol vertrouwen in de wereld te staan.

Een belangrijke pijler binnen Mannaz is de Mannaz Academy dat de focus legt op intellectueel en creatief uitdagend projectwerk.

“We zijn verheugd om de verhuizing van de De Mannaz Academy naar het historische Alexiusbegijnhof in Dendermonde aan te kondigen. Het Alexiusbegijnhof biedt niet alleen een vredige omgeving, maar ligt ook gunstig in het centrum van Dendermonde en op een steenworp afstand van het station. Onze academy heeft hierdoor plaats voor nieuwe leerlingen”, aldus Annick Lentacker.

“Op 6 november is er een probeerdag voor de Secundarium Academy, en op 7 november is er een beleefdag voor de Primaria Academy. Dit zijn uitgelezen kansen voor kinderen en jongeren om een dag lang de sfeer te proeven en te ontdekken of de aanpak van de Mannaz Academy bij hen past.”

Bovendien kondigt de Mannaz Academy de lancering aan van de nieuwe online opleiding Mannaz Mentor voor zorgjuffen, leraren en ouders. Deze opleiding zal waardevolle inzichten bieden om hoogbegaafde en hooggevoelige jongeren beter te ondersteunen in hun leerproces.

Meer informatie: www.mannaz-agora.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van