Zoek

Jillia uit Dendermonde wordt Little Inez in ‘Hairspray’

De herfstvakantie kon niet beter starten voor onze 12-jarige stadsgenote Jillia Amadala. Zij kreeg het zeer leuke nieuws dat ze samen met twee leeftijdsgenootjes mag opmaken voor de rol van Little Inez in ‘Hairspray’. Deze feelgood musical is vanaf 14 maart 2024 opeenvolgend te zien in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Little Inez is het jonge zusje van Seaweed, die in deze nieuwe, Vlaamse musicalversie gespeeld wordt door Francisco Schuster, en dochter van Motormouth Maybelle (Sandrine Van Handenhoven).Ze is slim, zelfzeker en een meisje dat heel erg voor zichzelf opkomt. Ze danst en zingt als de allerbeste, en dat weet ze.

Jillia pakte iedereen in bij de audities. Zij zal samen met de 10-jarige Nayah Bertels uit Balenen en de 13-jarige Charlize Fobe uit Asse afwisselend (wet op de kinderarbeid) deze heerlijke rol van Little Inez spelen.

Met verder ook nog het jonge geweld van musicaldebutante Amy Courtens, Lotte De Clerck, Jérémie Vrielynck en hoofdrolspeelster Jozefien Grossen (Tracy Turnblad), gemixt met musicaltoppers Helle Vanderheyden, Florian Avoux en Laurenz Hoorelbeke, belooft ‘Hairspray’ een onwaarschijnlijk feestje te worden!

‘Hairspray’, de hilarische, vrolijke en steengoede feelgood musical waar iedereen nood aan heeft, is van 14 maart tot 14 april 2024 te zien in Stadsschouwburg Antwerpen, Capitole Gent en Trixxo Theater Hasselt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van