Zoek

Dendermonds productiehuis toont kortfilm Witte Mist

witte mist

Sint-Gillis/Buggenhout – Het productiehuis Camerata Productions uit Sint-Gillis presenteert op vrijdag 13 februari zijn kortfilm ‘Witte Mist’ in het cultureel centrum De Pit in Buggenhout.

“De première van de kortfilm vond plaats in november in de Sphinx Cinema in Gent. De reacties waren dermate positief dat we beslist hebben een open vertoning te organiseren in Buggenhout. Niet onlogisch, want naast de opnames in de streek en enkele lokale accenten in de cast, is ook regisseur Wim De Maeseneer afkomstig uit de bosgemeente”, aldus Stijn De Wolf van Camerata Productions.

‘Witte Mist’ is een psychologische thriller over persoonlijke problemen en over hoe je verleden gevolgen kan hebben voor de rest van je leven. In de film zijn onder meer Arne Vereecken, Stefanie De Baerdemaeker, Guido Keppens, Joris De Beul, Anneke Van Hoof, Dimitri Tarantino, Mark Tijsmans en Els Olaerts te zien.

“Een film maak je nooit alleen en zeker niet alleen voor jezelf”, zegt regisseur Wim De Maeseneer.
“Ik ben dan ook zeer verheugd dat we onze kortfilm eindelijk aan het grote publiek kunnen tonen, op het witte doek waar hij thuishoort. Op een project als dit kunnen we alleen maar heel trots zijn!”

Om er een avondvullend programma van te maken, wordt de vertoning voorafgegaan door het toneelstuk ‘Iets over liefde, misschien’, een eenakter met Wim De Maeseneer, Stefanie De Baerdemaeker en muzikaal begeleid door Joris Verschueren.

Tickets kosten 10 euro en kunnen besteld worden via kaarten@camerata-productions.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie