Zoek

Whiskeydegustatie in Oudegem

Oudegem – Wie komende donderdag nog niets te doen heeft, kan zich nog inschrijven voor de Whiskeydegustatie in Oudegem. Socio-culturele vereniging ’t Pÿl vzw brengt zes Schotse Whiskey’s samen voor een degustatie in Taverne De Kastelein in Oudegem. “Het idee voor deze whiskydegustatie ontstond deze zomer in Schotland zelf. Met enkele leden van ’t Pÿl gingen we op trektocht door de Schotse Highlands”, vertelt bestuurslid Tom De Munter. “Als beloning voor onze inspanningen overdag, trakteerden we ons ’s avonds op een lekker whisky. Zo ontstond het idee om Oudegem eens grondig kennis te laten maken met deze Schotse nationale drank”.

Wie nog wil deelemen, moet snel zijn. Er zijn nog enkele plaatsen vrij. De degustatie vindt plaats in Taverne De Kastelein op de Oudegemsebaan 108 in Oudegem. Er wordt om 20u stipt gestart. Inschrijven kan bij Tom Bogman op 0476 818 218 of via whisky@tpyl.be. Deelnemen kan voor de prijs van 15 euro.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie