Zoek

Geen ‘Dendermonde Zingt’ wegens te duur

Dendermonde – Er komt dit jaar geen ‘Dendermonde Zingt’ op de Grote Markt. Organisator en bezieler Guido Teirbrood vindt het jammer, maar het evenement werd onbetaalbaar. “Het concept is te duur geworden om het naar Dendermonde te halen”, vertelt Guido Teirbrood, uitbater van restaurant Den Ooievaar op de markt. “Het werd het jaar na jaar moeilijker sponsors en partners te vinden om het budget rond te krijgen. Het was geen gemakkelijke beslissing”.

De Dendermondenaar zal wellicht niet eens merken dat ‘Dendermonde Zingt’ van de kalender verdwijnt, want achter de schermen staat al een volledig nieuwe activiteit in de startblokken. Het nieuwe evenement heet “De Grote Zingende Markt” en vindt plaats op zaterdag 6 augustus op de Grote Markt. Het gaat om een grote karaoke waarbij er geen voorzangers meer zijn, maar grote beeldschermen waarop de liedjesteksten worden getoond. De nadruk ligt op sfeer en ambiance. Er worden ook overwegend Nederlandstalige nummers geprogrammeerd. Wie dat wil, zal online zijn drie favoriete nummers kunnen doorsturen. Op basis daarvan zal de uiteindelijke speellijst worden opgesteld.

Meer informatie: www.degrotezingendemarkt.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie