“Exit” opent nu vrijdag in Huis van Winckel

Dendermonde – Bram Bosteels en Boris Snauwaert hebben een uniek project opgezet. Het tweetal bezocht gedurende enkele maanden verschillende rusthuizen. Ze verzamelden er heel wat verhalen, geluiden, beelden, handgeschreven teksten en tekeningen. Alle impressies verwerkten ze tot een installatie die vrijdagavond 19 januari opent in Huis van Winckel aan de Kerkstraat in Dendermonde. “Exit”, zoals het project werd gedoopt, loopt tot 18 februari en is elke zaterdag en zondag open van 14 tot 18 uur.

Op deze website www.stilled.be krijg je alvast een voorsmaakje. Als je de installatie bezoekt, laat dan even op de commentaarpagina bij dit artikel weten wat je er van vindt.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord