Zoek

Matijs Dierickx wint nationale kampioenstitel jongensdubbel – 17 badminton

MatijsDierickxDriveBadminton

Sint-Gillis – Dendermondenaar Matijs Dierickx, speler bij Drive Badmintonclub Dendermonde, nam dit weekend deel aan de Belgische kampioenschappen jeugd in Kortrijk. Hij behaalde samen met zijn vaste dubbelpartner Freek Golinski van W&L uit Herent de nationale kampioenstitel in het jongensdubbel -17. Samen met zijn vaste dubbelpartner Freek Golinski (W&L) won hij de finale van Arno Vandenhoucke en Valentijn Beckers met 28/26 – 17/21 – 22/20. In het jongensenkel -17 verloor hij de finale van Raphael Van Wel.

“Matijs speelde weer een fantastisch tornooi en vertrekt dinsdag aanstaande naar Haarlem in Nederland om er van 28 februari tot 4 maart deel te nemen aan de Dutch Junior. De club wenst hem veel succes!”, aldus Fons Van der Vorst van Drive Badmintonclub.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie