Dendermonds gemeentebedrijf duidt beheerder aan

Dendermonde – Op 27 februari duidde de raad van bestuur van het Autonome Gemeentebedrijf Dendermonde (AGD) schepen Bart Van Malderen (sp.a/spirit) aan als afgevaardigd beheerder. Het gemeentebedrijf werd oorspronkelijk opgericht om de nieuwe sporthal in Sint-Gillis te beheren, maar biedt op termijn ook perspectieven als beheersmaatschappij voor Olympos en de nieuwe bibliotheek die in aanbouw is. Bart Van Malderen: “Het is onze ambitie om het AGD verder op sporen te zetten en uit te bouwen tot hét instrument inzake grondenbeleid en stadsvernieuwing”. Het gaat om een onbezoldigd mandaat.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord