Zoek

Dendermonds gemeentebedrijf duidt beheerder aan

Dendermonde – Op 27 februari duidde de raad van bestuur van het Autonome Gemeentebedrijf Dendermonde (AGD) schepen Bart Van Malderen (sp.a/spirit) aan als afgevaardigd beheerder. Het gemeentebedrijf werd oorspronkelijk opgericht om de nieuwe sporthal in Sint-Gillis te beheren, maar biedt op termijn ook perspectieven als beheersmaatschappij voor Olympos en de nieuwe bibliotheek die in aanbouw is. Bart Van Malderen: “Het is onze ambitie om het AGD verder op sporen te zetten en uit te bouwen tot hét instrument inzake grondenbeleid en stadsvernieuwing”. Het gaat om een onbezoldigd mandaat.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie