Rockrally maakt geselecteerde bands bekend

Dendermonde – De organisatoren van de rockrally DMD Rock Battle op zaterdag 31 maart in Dendermonde maakten vandaag op hun website de tien geselecteerde bands bekend. Op het podium komen Barcode Inject, Everything Eleven, Fontline, Be Delicious, dASH, Always Fallen, Cosmic Fools, 7Sinz, Ballistic en Breakdown. Omdat nog niet alle bands hun komst hebben bevestigd, zijn kleine wijzigingen nog mogelijk. Het evenement wordt afgesloten door de Belgische band Kawada. DMD Rock Battle vindt plaats in een tent aan de Noordlaan. De toegang bedraagt 2 euro in voorverkoop en 5 euro aan de kassa.

www.dmdrockbattle.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Eén reactie

Geef een antwoord