Rockrally maakt geselecteerde bands bekend

Dendermonde – De organisatoren van de rockrally DMD Rock Battle op zaterdag 31 maart in Dendermonde maakten vandaag op hun website de tien geselecteerde bands bekend. Op het podium komen Barcode Inject, Everything Eleven, Fontline, Be Delicious, dASH, Always Fallen, Cosmic Fools, 7Sinz, Ballistic en Breakdown. Omdat nog niet alle bands hun komst hebben bevestigd, zijn kleine wijzigingen nog mogelijk. Het evenement wordt afgesloten door de Belgische band Kawada. DMD Rock Battle vindt plaats in een tent aan de Noordlaan. De toegang bedraagt 2 euro in voorverkoop en 5 euro aan de kassa.

www.dmdrockbattle.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Eén reactie

Geef een reactie