Joggen voor beginners en gevorderden

StartToRun2007 Sint-Gillis – Op woensdag 22 maart start een nieuwe reeks “Start to Run” voor beginners en gevorderden. Het doel voor beginners is na 10 weken zonder problemen 5 kilometer lopen. Ervaren jogbegeleiders helpen de deelnemers op een verantwoorde wijze deze doelstelling te realiseren. De gevorderden streven naar 15 kilometer in tien weken. De loopsessies vinden plaats elke dinsdag en donderdag vanaf 22 maart om 19.30 uur op de atletiekpiste aan de Van Langenhovestraat in Sint-Gillis. Op dinsdag 21 maart om 19.30 uur kunnen deelnemers zich inschrijven in de cafetaria van de sporthal.

Meer informatie: François Van Bever (0495 54 12 87) en Katrien Liebaut (052 21 60 85).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord