Heilig Hartschool bouwt nieuwe klaslokalen

HeiligHartschool

Sint-Gillis – De Heilig Hartschool in Sint-Gillis doet het goed en heeft nood aan nieuwe klaslokalen. “Het schoolbestuur vatte al in 1998 het plan op een nieuwbouw– en renovatieproject te realiseren dat meer zou aansluiten bij de actuele noden en meer mogelijkheden en ruimte zouden bieden om kwaliteitsonderwijs te organiseren”, aldus directrice Chris Pauwels. In 2005 werd bekend dat het project de nodige subsidies zou ontvangen. Op 6 november vorig jaar startte het bouwbedrijf VMG-De Cock met de werkzaamheden en vorige week werd door de kleuters van de school de eerste steen gelegd. Het volledige project omvat 4 nieuwe kleuterklassen, een mediaklas, een polyvalente zaal, en eetzaal met opvangruimte en keuken, een nieuw sanitair blok en een fietsenberging. In de paasvakantie van volgend jaar zal de nieuwbouw plechtig worden geopend.

http://www.heilighartsg.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord