Zoek

“Wallywood” in Sint-Gillis

Sint-Gillis – Na het succes van de eerste editie vorig jaar pakt speelpleinwerking De Speelplaneet in samenwerking met de Dendermondse jeugddienst weer uit met een geweldig kinderfeest. Op zaterdag 17 maart van 14 tot 18 uur kunnen kinderen tussen 6 en 10 jaar zich uitleven in “Wallywood”. “Dit jaar kozen we voor de wereld van Brad Pitt, Angelina Jolie, Scarlett Johansson,… echte filmsterren dus. Kinderen worden er het middelpunt van de belangstelling, een hele namiddag lang. Zo komen kinderen binnen via de rode loper, poseren ze even voor het decor van onze filmpersfotograaf en stappen een heuse filmwereld binnen vol animatie”, vertelt Jeroen De Smet van De Speelplaneet. Er zullen ook echte awards, de Wally’s, uitgereikt worden want zo hoort het immers in Wallywood. Kinderen die het presentatiegevoel hebben, kunnen vanuit onze nieuwsstudio de hele show aan elkaar praten.

Wallywood vindt plaats in jeugdhuis Zenith, Otterstraat in Sint-Gillis. De toegangsprijs bedraagt 2 euro. Inschrijven is nodig en kan via speelplaneet@speelplein.net. Of telefonisch op het nummer 0477 21 19 67.


www.speelplaneet.net

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie