Oudegem verwelkomt de Belgische badmintontop

BCOudegemAfficheOudegem – Op zaterdag 7 en zondag 8 april organiseert Badmintonclub Oudegem zijn eerste tornooi in het kader van het Belgian Badminton A-Circuit (BBAC). Dit tornooi is een regelmatigheidscriterium voor A-spelers. Elk jaar krijgen slechts enkele tornooien de BBAC-status en dit jaar hoort Badmintonclub Oudegem bij de gelukkigen. Tijdens het seizoen 2005-2006 behoorden de tornooien van Lokeren, Brugge, Waregem, Houthalen, Mont-Sur-Marchienne, Izegem en Luik tot het selecte kransje. Elk van deze tornooien kan rekenen op een grote opkomst en een kwaliteitsvol deelnemersveld.

Niet alleen de Belgische toppers zakken af naar het tornooi, maar de voorbije jaren namen ook topspelers uit onder andere Nederland, Groot-Brittanië, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, Luxemburg, Oekraïne en Indonesië deel aan het BBAC.

Een extra aantrekkingskracht van het BBAC vormt de ranking, met de daaraan gekoppelde plaatsing voor de ‘Masters’, de grote BBAC-finale. Elk jaar spelen de zes sterkste spelers van het BBAC in dit final event om de titel van beste speler van het seizoen.

Meer informatie: www.rosbeiaardbadmintoncup.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord