Zweedse scholieren in Dendermonde

Dendermonde –  In het kader van een uitwisselingsproject zijn momenteel zes Zweedse scholieren en twee leerkrachten te gast in het Vrij Technisch Instituut in Dendermonde. Zij bezochten de voorbije dagen onder meer enkele bedrijven en culturele bezienswaardigheden. Tussendoor werken zij samen met hun Vlaamse medestudenten uit de richting Industriële Elektriciteit aan een gemeenschappelijk automatiseringsproject. Eerder waren Dendermondse scholieren al op bezoek in Zweden.

Vandaag om 11 uur worden de scholieren ontvangen op het stadhuis door burgemeester Piet Buyse.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord