Zoek

Zweedse scholieren in Dendermonde

Dendermonde –  In het kader van een uitwisselingsproject zijn momenteel zes Zweedse scholieren en twee leerkrachten te gast in het Vrij Technisch Instituut in Dendermonde. Zij bezochten de voorbije dagen onder meer enkele bedrijven en culturele bezienswaardigheden. Tussendoor werken zij samen met hun Vlaamse medestudenten uit de richting Industriële Elektriciteit aan een gemeenschappelijk automatiseringsproject. Eerder waren Dendermondse scholieren al op bezoek in Zweden.

Vandaag om 11 uur worden de scholieren ontvangen op het stadhuis door burgemeester Piet Buyse.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie