Zoek

Carnavalisten wassen auto’s

CarwashDweis Sint-Gillis – De carnavalvereniging Dweis organiseert op zaterdag 12 mei van 10 tot 17 uur een grote carwash. Je kan met je vuile wagen terecht op het terrein van de carnavalwerkhal aan de Hemelstraat 133 in Sint-Gillis.

“Het concept werd niet gewijzigd. Je kan genieten van een drankje aan de bar terwijl je voertuig door ons wordt gewassen voor maar 6 euro. Verder is er ook doorlopend kinderanimatie voor de kleintjes. Hopelijk valt het weer beter mee dan vorig jaar. En zoals u weet kan DKV Dweis elk centje gebruiken na de diefstal van onze muziekinstallatie met Dendermonde carnaval”, aldus Peter Scholiers van DKV Dweis.

http://www.dweis.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie