Carnavalisten wassen auto’s

CarwashDweis Sint-Gillis – De carnavalvereniging Dweis organiseert op zaterdag 12 mei van 10 tot 17 uur een grote carwash. Je kan met je vuile wagen terecht op het terrein van de carnavalwerkhal aan de Hemelstraat 133 in Sint-Gillis.

“Het concept werd niet gewijzigd. Je kan genieten van een drankje aan de bar terwijl je voertuig door ons wordt gewassen voor maar 6 euro. Verder is er ook doorlopend kinderanimatie voor de kleintjes. Hopelijk valt het weer beter mee dan vorig jaar. En zoals u weet kan DKV Dweis elk centje gebruiken na de diefstal van onze muziekinstallatie met Dendermonde carnaval”, aldus Peter Scholiers van DKV Dweis.

http://www.dweis.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie