Carnavalisten wassen auto’s

CarwashDweis Sint-Gillis – De carnavalvereniging Dweis organiseert op zaterdag 12 mei van 10 tot 17 uur een grote carwash. Je kan met je vuile wagen terecht op het terrein van de carnavalwerkhal aan de Hemelstraat 133 in Sint-Gillis.

“Het concept werd niet gewijzigd. Je kan genieten van een drankje aan de bar terwijl je voertuig door ons wordt gewassen voor maar 6 euro. Verder is er ook doorlopend kinderanimatie voor de kleintjes. Hopelijk valt het weer beter mee dan vorig jaar. En zoals u weet kan DKV Dweis elk centje gebruiken na de diefstal van onze muziekinstallatie met Dendermonde carnaval”, aldus Peter Scholiers van DKV Dweis.

http://www.dweis.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord