Zoek

Tim De Vogel nieuwe voorzitter van Zenith

Sint-Gillis – Jeugdhuis Zenith heeft een nieuwe voorzitter. Tim De Vogel neemt de fakkel over van Erik Reynaerts. “Toen ik in 2003, samen met een totaal nieuwe ploeg, de nieuwe Raad van Bestuur van Jeugdhuis Zenith leidde heb ik er nooit een geheim van gemaakt dat ik mijn voorzitterschap als een tijdelijk iets beschouwde, waarbij de ‘redding’ als voornaamste doel en drijfveer kon worden beschouwd. Met de toenmalige en huidige raad van bestuur zijn we er met vereende krachten in geslaagd het schip eerst drijvende en ondertussen weer varende te krijgen”, aldus Erik Reynaerts in een persmededeling. Reynaerts blijft als penningmeester deel uitmaken van de de raad van bestuur.

Tim De Vogel : “Ik ben verheugd dat ik het voorzitterschap mag opnemen over een jeugdhuis dat na een mindere periode terug hoog aangeschreven staat bij de jongeren, de buurt en het bestuur. Samen met vele vrijwilligers hebben we het tij kunnen keren, en vandaag de dag staan we op een scharnierpunt waarbij nieuwe uitdagingen ons opwachten. Ik hoop dat we er continu in blijven slagen jeugdhuis Zenith een toonvoorbeeld van een moderne jeugdhuiswerking te laten zijn, waarbij initiatief, culturele meerwaarden en ontdekkingen, samenwerking en vermaak hand in hand meebouwen aan het jeugd “huis”. Als we hier in slagen ben ik ervan overtuigd dat we met de huidige ploeg van enthousiaste medewerkers en beheerders de uitdagingen van de toekomst kunnen aangaan.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie