Appelse band speelt eerste concert op kroegentocht

Grembergen – In Grembergen werd het lange Pinksterweekend gisterenavond ingezet met de succesvolle vijfde editie van de kroegentocht Onder Den Toren. In vier kroegen rond de kerktoren van Grembergen traden in totaal zes bands op. In café De Sportvriend waren dat Noise 4 Neighbours (foto) en Bluisher Than Red. Headrush en The Wizards speelden in De Verloren Zoon. Dead Oyster was te zien in Belmond’s Pub en Captain Iglo & The Fishstickers gaven in jeugdhuis Snuffel van jetje.

De verwachtingen waren voor de Appelse band Noise 4 Neighbours hoog gespannen. Het was gisteren hun eerste concert voor een levend publiek. De vier bandleden zetten een schitterende set neer. Pure rock ‘n’ roll!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord