“De Boonwijk rouwt!”

OudKloosterVlag

Sint-Gillis – “De Boonwijk rouwt! Omdat de buurtbewoners zich in de steek gelaten voelen door het stadsbestuur. Omdat gedane beloftes blijkbaar geen waarde hebben…”, mailt Wim Uyttersprot, woordvoerder van het actiecomité Oud Klooster. “Ondanks alle aangevoerde argumenten blijft het stadsbestuur bij haar beslissing om de nieuwe gevangenis te bouwen in dit waardevolle groengebied en is men van plan om de straten van de Boonwijk te belasten met het verkeer van en naar de strafinrichting. Het actiecomité gaat onverminderd door met haar protestuitingen in de hoop het tij nog te kunnen keren. Als jongste protestactie hebben we zwarte vlaggen geplaatst op het Oud Klooster”, aldus Wim Uyttersprot.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Eén reactie

  1. Vorig bestuur (lees: de man die meer elders dan in Dendermonde was en die zichzelf ondertussen een mooi jobje zorgde) heeft dit geregeld en hogerhand al vastgelegd… Het zal voor de nieuwe burgervader heel moeilijk zijn om dit nog te veranderen…

Geef een antwoord