Search

“Laat zondag de auto in de garage”

Dendermonde – Schepen van mobiliteit Bart Van Malderen (sp.a) roept op om zondag 10 juni de auto thuis te laten en te voet of met de fiets naar het stemlokaal te gaan.

Bart Van Malderen: “De afstand die iedereen moet afleggen is zeer beperkt doordat er een stemlokaal is in elke gemeente, een afstand die dus door veel mensen perfect te voet of met de fiets kan worden afgelegd. Op die manier vermijden we een drukte op de Dendermondse wegen en het is nog goed voor ons milieu ook. Wie weet is het zelfs een startpunt voor een gezellige wandel- of fietstocht met de familie of vrienden”.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 reacties

  1. Mooi voorstel van de schepen. Ik meen dat hijzelf ook op de lijst staat… Misschien kan het voorstel uitgebreid worden… Alle kandidaten op de lijsten (eveneens woonachtig in de deelgemeenten) kunnen dan ook beter te voet of per fiets naar het centrum komen om de uitslag af te wachten. Zo zal er zondagavond dan ook niet teveel drukte zijn in de stad…

  2. Vind het eveneens een mooi voorstel, maar hier wordt toch de wagen gebruikt. Nu ja, we zijn met vier mensen die moeten gaan kiezen dus gaan we alle vier samen in één wagen, scheelt hem toch ook al iets. Desalniettemin is het een prachtig initiatief en hij heeft gelijk, zo ver is het uiteindelijk niet. Je moet dan natuurlijk wel een fiets hebben 😀

Geef een reactie