Nieuwe affichecampagne én fietsprotest

Sint-Gillis – Het actiecomité Oud Klooster blijft niet bij de pakken zitten en voert zijn protest tegen de inplanting van een nieuwe gevangenis in Sint-Gillis verder op. “We hebben een nieuwe affichecampagne gelanceerd. Er zijn twee verschillende versies in omloop, allebei voorzien van een zwarte rouwband”, mailt woordvoerder Wim Uyttersprot. “Op de affiches wordt ook al de grote fietsmanifestatie aangekondigd die het comité organiseert op zaterdag 23 juni. Deze fietstocht gaat om 14.00 uur van start aan de kerk van de Boonwijk en eindigt daar ook omstreeks 16.00 uur. Er wordt gefietst door de straten van de Boonwijk, langs het Oud Klooster en in het centrum van de stad.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord