Zoek

Nieuwe affichecampagne én fietsprotest

Sint-Gillis – Het actiecomité Oud Klooster blijft niet bij de pakken zitten en voert zijn protest tegen de inplanting van een nieuwe gevangenis in Sint-Gillis verder op. “We hebben een nieuwe affichecampagne gelanceerd. Er zijn twee verschillende versies in omloop, allebei voorzien van een zwarte rouwband”, mailt woordvoerder Wim Uyttersprot. “Op de affiches wordt ook al de grote fietsmanifestatie aangekondigd die het comité organiseert op zaterdag 23 juni. Deze fietstocht gaat om 14.00 uur van start aan de kerk van de Boonwijk en eindigt daar ook omstreeks 16.00 uur. Er wordt gefietst door de straten van de Boonwijk, langs het Oud Klooster en in het centrum van de stad.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie