M’Eire Morough start ticketverkoop

Dendermonde – “De affiches zijn gedrukt, de eerste kaarten verkocht. Het is weer tijd om het laatste nieuws over het folkfestival M’Eire Morough de wereld in te sturen”, mailt Stijn Moonen. “Eerst het nieuws over de zaternamiddag (zaterdag 28 juli). Zoals gewoonlijk vullen we deze met een aantal activiteiten en demonstraties die gelinkt zijn aan Schotland en Ierland. Traditioneel zitten daar de highland games in, maar dit jaar zal het er een beetje anders (lees spectaculairder) uitzien, heeft men ons beloofd. We zijn benieuwd wat dat zal geven, maar we hebben er alvast een heel goed oog op”.

De affiche van M’Eire Morough ziet er verder als volgt uit:

vrijdag 27 juli
20.00 uur – Miek en Roel
22.00 uur – Hans De Booij

zaterdag 28 juli
17.00 uur – The Flaumandrum Pipe Band
18.00 uur – Ballathum
19.30 uur – Anveld
21.15 uur – Snakes in Exile
23.30 uur – Urban Trad

Er zijn in Dendermonde drie voorverkooppunten: Theatercafé aan cultuurcentrum Belgica, de cafetaria van zwembad Olympos en de Toeristische Dienst van de stad Dendermonde aan de Grote Markt. Een ticket kosten 7 euro in voorverkoop (zowel voor vrijdag als voor zaterdag) en 10 euro aan de kassa. Je kan ook online tickets reserveren.

http://www.theclan.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord