Search

Groot “Tetterfeest” op 26 juni

Dendermonde – Op dinsdag 26 juni organiseert de stad het ‘Tetterfeest’ voor de leerlingen van het derde en vierde leerjaar van de lagere scholen. Gedurende de voor- en namiddag wordt de Grote Markt deels gebruikt als ontmoetingsplaats.

De kinderen en leerkrachten verzamelen vanaf 9 uur op de Grote Markt. Ze genieten daarna in het cultuurcentrum van de Tettershow. Rond 10.45 uur worden 400 kinderen terug op de Grote Markt verwacht voor een receptie met animatie. Een tweede groep kinderen krijgt vanaf 13 uur eenzelfde programma aangeboden. Op de Grote Markt staan een aantal kraampjes en drie springkastelen en wordt muziek gespeeld.

WIJZIGING Ook al zegt de kalender dat het zomer is, het weer valt eerder onder de noemer ‘herfst’. Het Tetterfeest zal om die reden verhuizen van de Grote Markt naar zaal Steenpoort in CC Belgica. De springkastelen zullen -ongetwijfeld tot grote spijt van de deelnemende kinderen- niet worden opgesteld.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Eén reactie

Geef een reactie