Dendermondse Kunstbiënale

Dendermonde – Niet alleen Venetië heeft een biënale, ook Dendermonde heeft zo’n tweejaarlijks kunstevenement. Dit jaar kan de kunstliefhebber terecht in de Ros Beiaardzaal van het stadhuis voor Dendermondse grafiek, tekeningen en toegepaste kunsten. Niet minder dan 15 lokale kunstenaars tonen er werk dat door een professionele jury uitgekozen werd. De geselecteerden zijn Evy Bosman, Kris De Bruyne, Kathleen De Buck, Irene De Ceulaer, Hans De Munter, Stefan Lauwaert, André Lenssens, Monika Lenssens, Clement Leybaert, PeterReyns, Christiane Roels, Elise Smekens, Hugo Van Ransbeeck , Riet Verhelst en Staf Vinck.

Bezoekers zijn elke vrijdag, zaterdag en zondagvan tot 22 juli welkom tussen14 tot 18 uur. De toegang is gratis. De organisatie is in handen van de stedelijke musea en de Dendermondse kunstraad.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie