Zoeken

Is Dendermonde een sportieve stad?

Dendermonde – Het is een vraag die het stadsbestuur de inwoners stelt via een vragenlijst op de website van de stad. Met de resultaten zal rekening gehouden worden bij het opstellen van het nieuwe sportbeleidsplan. Doe je aan sport, of juist niet? Bij een club, alleen of met vrienden? Waar doe je aan sport? De sportdienst zou het graag weten.

Je vindt meer uitleg en de vragenlijst, in de vorm van een MS Word-document, hier.

Vreemd, trouwens, dat de sportdienst zich moet behelpen met een Word-document, terwijl online enquêtes (waarbij je gewoon een formulier invult op het internet) veel makkelijker zijn. Niet alleen voor degenen die de moeite doen om het in te vullen, maar vooral voor de sportdienst die de gegevens moet verwerken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 reacties

  1. Terechte opmerking over het Word-document. Het stoort mij ook dat een stadsbestuur een gesloten bestandsformaat gebruikt in de communicatie met de burger, men mag er niet van uit gaan dat iedereen een duur MS Office-pakket op de pc heeft. Men kiest hier beter voor andere formaten. Trouwens, het Word-document is maar liefst 1,2mb groot! Er wordt gewerkt aan een vernieuwde stadswebsite, ik ben zeer benieuwd naar het resultaat hiervan.

  2. Online peilingen is niet echt het stad hun beste vak, de website is al lang aan vernieuwing toe en de diensthoofden hebben al een jaar geleden een opleiding gekregen over het nieuwe systeem dat er zou komen, die hebben al inhoud ed. moeten opstellen maar de nieuwe site is er nog steeds niet.

    Ze hadden inderdaad beter een pdf gemaakt in plaats van een word document. Ik wil wel toevoegen aan Tom zijn opmerking dat de meerderheid van de bevolking dat document wel zal kunnen lezen. De meeste mensen hebben een tekstverwerker als word en er bestaan gratis alternatieven van het office pakket (Open Office bv.) die ook word documenten kunnen lezen. Je bent dus niet verplicht om een duur MS pakket aan te kopen, er bestaan gratis alternatieven.

    Denk dat het probleem er vooral ligt dat het stad niet echt veel kaas heeft gegeten van dergelijke moderne middelen.

Geef een reactie