“Den Braar Goat in de Politiek”

“Beste toneelvrienden, het is weer zover… Ons toneelseizoen gaat binnenkort van start en we zijn al serieus aan het repeteren. Dit jaar hebben we gekozen voor het stuk “De Brouwer in de Politiek” van Roger Pieters”, meldt Emiel Ravijts van ’ t Echt Dérremonds Theaoter. Hij bewerkte het toneelstuk en doopte het “Den Braar Goat in de Politiek”.

Brouwer Jerom heeft zich laten overhalen om in de politiek te stappen en dit is niet naar de zin van zijn inwonende zuster Bernadette en zijn broer Toon. Het nichtje Nelly heeft er ook zo haar bedenkingen bij? Als de burgemeester op bezoek komt, rijst bij Jerom het idee om het nichtje te koppelen aan Joseph, de zoon van de burgemeester. Dit is niet naar de goesting van knecht Benny die een oogje op Nelly heeft. .. .. Maar u kan misschien beter zelf gaan kijken naar de afloop van het verhaal.

“Den Braar Goat in de Politiek” wordt gespeeld op 5, 6, 10, 12, 13, 17, 19, 24, 26, 27 en 31 oktober en 2 en 3 november in zaal Roxy, Sint-Jorisgilde in Dendermonde

Reserveren kan op deze nummers 052 21 50 14 of 0475 32 15 96.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord