Zoeken

Is Grembergen radioactief?

Grembergen – Neen, Grembergen is niet radioactief. Dat blijkt toch uit de meetresultaten die te vinden zijn op de nieuwe website van het Federale Agentschap voor Nucleaire Controle. In Grembergen, en meer bepaald in de Dokter Haekstraat ter hoogte van huisnummer 33, staat een van de212 meetstations die samen het Telerad vormen. Dat netwerk meet automatisch de radioactiviteit op het Belgisch grondgebied. De resultaten van de metingen worden permanent in het oog gehouden door experts. Op de publieke website worden ze om de 24 uur bijgewerkt.

Klik op de link op deze pagina om de meest recente resultaten voor Grembergen te zien.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie