Zoek

Colmanvrienden wint alle prijzen Blankenbergs Bloemencorso

decolmanvrienden

Sint-Gillis – De bloemencorsogroep De Colmanvrienden namen het voorbije weekend deel aan het Bloemencorso in Blankenberge. Met hun wagen “Duizenden jaren Chinese cultuur verborgen achter maskers” behaalde de groep de eerste prijs. De Colmanvrienden kregen ook de prijs van het publiek én de Beker van de Provincie West-Vlaanderen.

Er vielen nog meer Dendermondse corsogroepen in de prijzen. De Centrumvrienden eindigde op de tweede plaats. Ook Fantasia (5de plaats), Vriendenkring Korte Haagstraat (6de plaats) en Pom-ponclub (12de plaats) namen deel aan het corso.

Nu zondag vindt het jaarlijkse Bloemencorso in Sint-Gillis plaats.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie