Dendermonds Bierkwartet vrolijkt apertiefconcert op

bierkwartet Oudegem – De Oudegemse vereniging ’t Pÿl pakt na zijn succesvolle eerste editie van Fiësta Aaghem uit met een volgende activiteit. Op zondag 2 september organiseert het een aperitiefconcert met het Dendermonds Bierkwartet.

Steven De Brandt: “Op zondag 2 september verwachten we alle Filosofen voor een heus aperitiefconcert. Alle Oudegemenaren – maar ook mensen van daarbuiten! – zijn tussen 11 en 13 uur welkom op het scoutsterrein in de Varenbergstraat.” De toegang én het eerste glas champagne is gratis. Voor muziek zorgt het Dendermonds Bierkwartet, lokaal talent uit Appels.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie