Dendermonds Bierkwartet vrolijkt apertiefconcert op

bierkwartet Oudegem – De Oudegemse vereniging ’t Pÿl pakt na zijn succesvolle eerste editie van Fiësta Aaghem uit met een volgende activiteit. Op zondag 2 september organiseert het een aperitiefconcert met het Dendermonds Bierkwartet.

Steven De Brandt: “Op zondag 2 september verwachten we alle Filosofen voor een heus aperitiefconcert. Alle Oudegemenaren – maar ook mensen van daarbuiten! – zijn tussen 11 en 13 uur welkom op het scoutsterrein in de Varenbergstraat.” De toegang én het eerste glas champagne is gratis. Voor muziek zorgt het Dendermonds Bierkwartet, lokaal talent uit Appels.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord