Zoeken

Hoe zit het met de sandwichgeneratie?

Sint-Gillis – Op dinsdag 25 september (morgen!) om 20 uur vindt in de cafetaria van het lokaal dienstencentrum Zonnebloem een thema-avond voor mantelzorgers plaats. Hoe kunnen mensen die zorg dragen voor jong en/of oud hun eigen leven leiden? Hoeveel tijd hebben ze nog voor een eigen relatie of ontspanning? Deze generatie van mantelzorgers wordt soms ook wel de sandwichgeneratie genoemd. Ze voelen zich vaak geplet tussen de zorg voor de eigen kroost én de zorg om de ouders. Gezinsbegeleidster Marleen Van Laere licht op 25 september het thema verder toe. Deelnemen kost 1,50 euro (drankje inbegrepen). Meer informatie en inschrijving: 052 25 19 30.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie