Zoeken

Baasrode wint nu ook van ’t Klaverken Buggenhout!

Baasrode – Na twee speeldagen krachtbalcompetitie in tweede nationale behoudt enkel het West-Vlaamse Avanti Lissewege het maximum van de punten. Een viertal bestaande uit Opstal, Ichtegem, Sijsele en een verrassend Baasrode volgt op één punt.

Baasrode pakte dit weekend de volle buit bij de buren van ’t Klaverken. Vanaf het begin van de wedstrijd domineerde Baasrode en was de thuisploeg op achtervolgen aangewezen. Baasrode had nochtans halfweg de eerste helft een kleine kloof bij elkaar gesprokkeld maar moest zich bij de rust tevreden stellen met een 8-11-voorsprong.

Na de rust kende de bezoekers een dipje, enkele fouten werden genadeloos afgestraft en Buggenhout keerde terug tot 10-11. Puik verdedigend werk behoedde Baasrode even later meermaals van de gelijkmaker. Even was het spelbeeld volledig in evenwicht maar het was Baasrode dat zich het rustigste hield en vijf minuten voor het einde opnieuw 4 punten losraakte van zijn tegenstander. En dat was meteen voldoende om de wedstrijd uit te spelen en met een 19-22-zege huiswaarts te keren.

Volgende week zaterdagnamiddag om 18 uur neemt Baasrode het op in en tegen Snellegem. Afwachten wat dat wordt want vorig jaar was de kampioen in derde nationale tweemaal duidelijk de betere van Baasrode. (JF)

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie