14 oktober is fietsdag bij de politie

Dendermonde – Je fiets laten graveren zodat hij makkelijker terug te herkennen is na een diefstal? Met je stalen ros een behendigheidsparcours afleggen om eens te testen hoe goed je stuurcapaciteiten écht zijn? Een fietstocht doorheen de stad? Op zondag 14 oktober kan het allemaal op de fietsdag van de lokale politie van Dendermonde. De preventiedienst en de verkeersdienst verwachten je tussen 9 en 17 uur op het commisariaat aan de Noordlaan. De Dendermondse agenten hebben alvast een gratis pannenkoek met koffie of frisdrank klaar voor elke deelnemer.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

2 reacties

  1. Gratis pannenkoeken en koffie !! Ze moeten iets doen met de opbrengsten uit het boetefonds hé. Spijtig dat een pannenkoek niet in verhouding staat tot een flitsboete : )

  2. Idd, eerst de mensen het geld uit hun zakken halen en dan trakteren op nen pannenkoek! Volgend jaar waarschijnlijk Clouseau op de fietsdag, kwestie van het geld op te krijgen.

Geef een reactie