Zoeken

14 oktober is fietsdag bij de politie

Dendermonde – Je fiets laten graveren zodat hij makkelijker terug te herkennen is na een diefstal? Met je stalen ros een behendigheidsparcours afleggen om eens te testen hoe goed je stuurcapaciteiten écht zijn? Een fietstocht doorheen de stad? Op zondag 14 oktober kan het allemaal op de fietsdag van de lokale politie van Dendermonde. De preventiedienst en de verkeersdienst verwachten je tussen 9 en 17 uur op het commisariaat aan de Noordlaan. De Dendermondse agenten hebben alvast een gratis pannenkoek met koffie of frisdrank klaar voor elke deelnemer.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 reacties

  1. Gratis pannenkoeken en koffie !! Ze moeten iets doen met de opbrengsten uit het boetefonds hé. Spijtig dat een pannenkoek niet in verhouding staat tot een flitsboete : )

  2. Idd, eerst de mensen het geld uit hun zakken halen en dan trakteren op nen pannenkoek! Volgend jaar waarschijnlijk Clouseau op de fietsdag, kwestie van het geld op te krijgen.

Geef een reactie