14 oktober is fietsdag bij de politie

Dendermonde – Je fiets laten graveren zodat hij makkelijker terug te herkennen is na een diefstal? Met je stalen ros een behendigheidsparcours afleggen om eens te testen hoe goed je stuurcapaciteiten écht zijn? Een fietstocht doorheen de stad? Op zondag 14 oktober kan het allemaal op de fietsdag van de lokale politie van Dendermonde. De preventiedienst en de verkeersdienst verwachten je tussen 9 en 17 uur op het commisariaat aan de Noordlaan. De Dendermondse agenten hebben alvast een gratis pannenkoek met koffie of frisdrank klaar voor elke deelnemer.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

2 reacties

  1. Gratis pannenkoeken en koffie !! Ze moeten iets doen met de opbrengsten uit het boetefonds hé. Spijtig dat een pannenkoek niet in verhouding staat tot een flitsboete : )

  2. Idd, eerst de mensen het geld uit hun zakken halen en dan trakteren op nen pannenkoek! Volgend jaar waarschijnlijk Clouseau op de fietsdag, kwestie van het geld op te krijgen.

Geef een reactie