14 oktober is fietsdag bij de politie

Dendermonde – Je fiets laten graveren zodat hij makkelijker terug te herkennen is na een diefstal? Met je stalen ros een behendigheidsparcours afleggen om eens te testen hoe goed je stuurcapaciteiten écht zijn? Een fietstocht doorheen de stad? Op zondag 14 oktober kan het allemaal op de fietsdag van de lokale politie van Dendermonde. De preventiedienst en de verkeersdienst verwachten je tussen 9 en 17 uur op het commisariaat aan de Noordlaan. De Dendermondse agenten hebben alvast een gratis pannenkoek met koffie of frisdrank klaar voor elke deelnemer.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

2 reacties

  1. Gratis pannenkoeken en koffie !! Ze moeten iets doen met de opbrengsten uit het boetefonds hé. Spijtig dat een pannenkoek niet in verhouding staat tot een flitsboete : )

  2. Idd, eerst de mensen het geld uit hun zakken halen en dan trakteren op nen pannenkoek! Volgend jaar waarschijnlijk Clouseau op de fietsdag, kwestie van het geld op te krijgen.

Geef een antwoord